За нас

«Знамена.ком» е основана в 1995 година в в град София, където се призвеждат знамената и  до сега. Специализацията на фирмата е — знамена, флагове, знаменца, емблеми, пилони, стойки, аксесоари за знамена. Сега «Знамена.ком» е оборудвана както с техника за класическо производство на знамена, така и с най-съвременна техника и софтуер.  

«Знамена.ком» — е привилегирован партньор на много известни фирми, рекламни агенции, министерства, общини, политически партии, предприятия и частни лица. Нашата фотогалерия свидетелствa за това. Производството е разположено в София на повече от 500 кв.м. 
Съвременните знамена не са това, което бяха по-рано. Окомплектовката е модерна и в същото време класическа, осигуряваща производство на висококачествени, трайни с наситени цветове знамена. 
За 12 години работа нашите специалисти са решавали различни рекламни задачи в страната и чужбина. При нас са изработвани знамена, флагове и банери за много големи изложби, изложения и събития от културния и политически живот в страната. 
«Знамена.ком» е съвременно предприятие за изработка на рекламни, промоционални, спортни, фирмени, политически и държавни знамена, флагове, банери.

Знамена са продукт на най-нови технологии и техники. Изработват се със съвременни висококачествени мастила, по химически, термохимически, сублимационен и трансферен печат.  — цветовете остават ярки дори и след дълъг престой на неблагоприятни климатически условия в замърсената атмосфера на града.
Размерите и формата могат да бъдат най-различни. 
Технологиите напълно съответстват на Европейските изисквания.  Възможно е отпечатване на различни изображения и тиражи. Дополнително се предлага експресно изпълнение. 

Имаме опит в решаване на нестандартни рекламни задачи.

Имаме богат опит в оформление на масови тържества и събрания, готови знамена и знаменца на склад и можеме да реагираме на всякакви спешни и масови мероприятия. 
«Znamena.com» — надежден партньор